blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 53,50/ m²

Keda Porfier Platine

Platines, kasseien of kinderkopjes zijn natuurstenen die veel mogelijkheden bieden. Vroeger werden ze vooral gebruikt voor wegen te verharden, nu zijn ze vooral populair als basismateriaal voor de aanleg van opritten en terrassen. Hun natuurlijk ruwe oppervalk zorgt voor een rustieke en nostalgische uitstraling. Het reliëf die ontstaat na aanleg benadrukt zijn charme en authenticiteit. De Keda Porfier bestaat uit zandsteen, ontgonnen in India. Deze kasseiachtige stenen zijn gelijkaardig aan, en dus een mooi alternatief voor, de oude Belgische Porfierkasseien, welke steeds zeldzamer wordt. Deze steen heeft een mooie kleurenvariatie waardoor deze een charmant uiterlijk krijgt, net zoals bij Belgisch porfier. Het wat ruwere oppervlak zorgt ervoor dat er een antislipstrook aanwezig is, waardoor deze steensoort ook een veilige optie is bij nat weer. Wij beschikken over vierkante 14x14cm porfierstenen. Daarnaast kunt ook kiezen tussen een dikte van 5cm of 7cm.

Meer informatie »

Keda Porfier

De Keda Porfier bestaat uit zandsteen, ontgonnen in India. Deze kasseiachtige stenen zijn gelijkaardig aan, en dus een mooi alternatief voor, de oude Belgische Porfierkasseien, welke steeds zeldzamer wordt.

Deze steen heeft een mooie kleurenvariatie waardoor deze een charmant uiterlijk krijgt, net zoals bij Belgisch porfier. Het wat ruwere oppervlak zorgt ervoor dat er een antislipstrook aanwezig is, waardoor deze steensoort ook een veilige optie is bij nat weer.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO