blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 64,00/ m²

Ardesia Nera Muurstrips

Muurstrips zijn steenreepjes op panelen die u dient te bevestigen tegen uw muren of gevels. Door de verschillen in diktes van de natuursteen op de strips vormen deze een reliëf waardoor u de natuurlijke elementen van de natuursteen in huis haalt. Het dunne formaat van de stenen zorgt voor een elegant, strak en modern uiterlijk. Het reliëf zorgt dan weer voor de nodige ruw- en robuustheid. De Ardesia Nero muurstrips worden gekenmerkt door de donkere mat grijze egale tint doorheen de stenen. Het donkere karakter van deze steen zorgt voor een moderne uitstraling die een ruw en luxueus effect aan je muren of gevels geeft. De Muurstrips hebben telkens hetzelfde formaat 60 x 15 x 3 cm.

Meer informatie »

€ 59,00/ m²

Milky White Muurstrips

Muurstrips zijn steenreepjes op panelen die u dient te bevestigen tegen uw muren of gevels. Door de verschillen in diktes van de natuursteen op de strips vormen deze een reliëf waardoor u de natuurlijke elementen van de natuursteen in huis haalt. Het dunne formaat van de stenen zorgt voor een elegant, strak en modern uiterlijk. Het reliëf zorgt dan weer voor de nodige ruw- en robuustheid. De Milky White muurstrips worden gekenmerkt door de lichte tinten doorheen de stenen. De mat witte schakeringen zorgen voor een moderne uitstraling die zorgen voor een luxueus, elegant en stijlvol karakter aan je muren of gevels. De Muurstrips hebben telkens hetzelfde formaat 60 x 15 x 3 cm.

Meer informatie »

€ 111,50/ m²

Oyster Muurstrips

Muurstrips zijn steenreepjes op panelen die u dient te bevestigen tegen uw muren of gevels. Door de verschillen in diktes van de natuursteen op de strips vormen deze een reliëf waardoor u de natuurlijke elementen van de natuursteen in huis haalt. Het dunne formaat van de stenen zorgt voor een elegant, strak en modern uiterlijk. Het reliëf zorgt dan weer voor de nodige ruw- en robuustheid. De Oyster muurstrips worden gekenmerkt door de warme aarde tinten doorheen de stenen. De matte bruine, grijze, beige en donkergrijze schakeringen zorgen voor een landelijke uitstraling die zorgen voor contrast en karakter aan je muren of gevels. De Muurstrips hebben telkens hetzelfde formaat 60 x 15 x 3 cm.

Meer informatie »

€ 62,00/ m²

Rusty Slate Muurstrips

Muurstrips zijn steenreepjes op panelen die u dient te bevestigen tegen uw muren of gevels. Door de verschillen in diktes van de natuursteen op de strips vormen deze een reliëf waardoor u de natuurlijke elementen van de natuursteen in huis haalt. Het dunne formaat van de stenen zorgt voor een elegant, strak en modern uiterlijk. Het reliëf zorgt dan weer voor de nodige ruw- en robuustheid. De Rusty Slate muurstrips worden gekenmerkt door de warme roestige tinten doorheen de stenen. De matte bruine, grijze, rode, oranje en donkere schakeringen zorgen voor een landelijke uitstraling die zorgt voor een levendig, natuurlijk en rustiek karakter aan je muren of gevels. De Muurstrips hebben telkens hetzelfde formaat 60 x 15 x 3 cm.

Meer informatie »

3D-muurstrips

Muurstrips zijn steenreepjes op panelen die u dient te bevestigen tegen uw muren of gevels. Door de verschillen in diktes van de natuursteen op de strips vormen deze een reliëf waardoor u de natuurlijke elementen van de natuursteen in huis haalt.

Het dunne formaat van de stenen zorgt voor een elegant, strak en modern uiterlijk. Het reliëf zorgt dan weer voor de nodige ruw- en robuustheid.

Bouwspecialist.be beschikt over 3D-muurstrips in verschillende soorten natuursteen die u zowel buiten al binnen kunt toepassen.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO