blauwsteenspecialist heeft voor u de volgende artikelen

€ 214,50

€ 191,50/ stuk

Oosterse Blauwsteen Brugsch Verouderd bloktrede

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. Door middel van verschillende afwerkingstechnieken krijgt deze Oosterse blauwe steen Brugsch een verouderde look en is daarnaast ook zeer robuust. De bloktrede in Oosterse blauwe steen Brugsch verouderd kunt u gebruiken als traptreden in uw tuin, alsook voor de aanleg van tuinpaden. Deze bloktredes zijn zeer robuust met een verouderd uiterlijk alsof deze al jaren gebruikt zijn geweest. De bloktredes met Brugsch verouderde afwerking zijn beschikbaar in verschillende lengtes: 100cm, 125cm en 150cm.

Meer informatie »

€ 118,00

€ 124,50/ m²

Oosterse Blauwsteen Brugsch Verouderd tegels

De Oosterse blauwe steen kan je perfect vergelijken met de Belgische blauwe steen, omdat die het dichtst aanleunt op gebied van kleur en hardheid. De Oosterse blauwe steen vertoont net nog iets meer witte aders, wat extra charme aan de tegels schenkt. Wat betreft onderhoud en levensduur zijn ze evenwaardig aan de Belgische blauwe steen. De Oosterse blauwe steen is licht en egaal in tekening en kleur, de blauw-grijze tint is hierbij kenmerkend. Door middel van verschillende afwerkingstechnieken krijgt deze Oosterse blauwe steen Brugsch een verouderde look en is daarnaast ook zeer robuust. Ons aanbod Brugsch verouderde tegels bestaat drie maten, 30x30cm, 60x60cm en 90x90cm, met telkens een dikte van 3cm.

Meer informatie »

Tegels Brugsch verouderd

Door middel van verschillende afwerkingstechnieken krijgt deze Oosterse blauwe steen Brugsch een verouderde look en is daarnaast ook zeer robuust.

Deze tegel is uiterst geschikt voor de aanleg van uw terras of tuinpad. Door zijn rustiek en robuust uiterlijk past de Brugsch perfect in een meer landelijke stijl maar ook de combinaties van deze steen met andere stijlen zijn oneindig.

Ons aanbod van de blauwsteen Brugsch verouderd bestaat uit blokstenen, Romaans verband en tegels.

Cookies | Uw privacy | Blauwsteenspecialist is onderdeel van EXZO